Известие

Collapse
No announcement yet.

Спешно - разглобяване на бензинова помпа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Спешно - разглобяване на бензинова помпа

Здравеите колеги,
    въпроса ми как се разглобява бензиновата помпа на Алфа 147.
    Изкарал съм помпата от резовоара,махнал сам така наречената кошница и измъкнах от там помпата която е вътре,та вапроса ми е как да разглобя черния цилиндър, този със цедката за да стигна до самата помпа?

Alfa Romeo 147 Selespeed - Landi Renzo Omegas -full decat - chipped by Extreme

Колега, не съм много сигурен дали има точно това, което ти трябва на тебе в тази програма. " Elearn " , но имам доста работи вътре за Алфа 147, процедура по разглобяване и т.н.. Провери не е голяма. Мисля, че в замунда я има.

Comment

Тц, точно това го няма.

Comment

Aми по принцип, ако е фира това, което ти искаш да отвориш, се сменя (дали с ново, дали с такова работещо втора ръка - избора е твой) и не е предвидено да бъде разглабяно...
        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

За една седмица ми стопи две бензинови помпи. Едната която си беше на колата, плюс втора закупена заедно с кошницата втора употреба.
          Мисълта ми беше дали да търся като резервна част самата бензинова помпа или пак втора употреба заедно с цялата кошница /за това и попитах как се разглабя, за да видя номер на помпата евентуално/?
          Незнам какво става, но топи пластмасовият корпус на помпата, толкова яко, че се залепва с черната пластмасата на кошницата. Мога и снимки да кача, ако искате.

Чудех се дали не съм карък нещо или има друг проблем с колатА??

Comment

Щом е стопила 2 помпи,има някакъв проблем,я си виж как зарежда колата,да не се окаже че там е проблема и със селето.

---------- Post added at 10:40 ---------- Previous post was at 10:39 ----------

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
            Aми по принцип, ако е фира това, което ти искаш да отвориш, се сменя (дали с ново, дали с такова работещо втора ръка - избора е твой) и не е предвидено да бъде разглабяно...
            Разглобява се и още как,помпата излиза от черния резервоар с почукване,просто е набита вътре................
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

13,9 е зареждането.

Да разбирам, че трябва да се махне цедката за да излезе помпата или цедката е на едно с помпата и излизат заедно от черният корпус?

Comment

Първоначално публикувано от D22DJ Покажи съобщение
                въпроса ми как се разглобява бензиновата помпа на Алфа 147.
                Изкарал съм помпата от резовоара,махнал сам така наречената кошница и измъкнах от там помпата която е вътре
                Мури, от написаното в първия пост аз останах с впечатлението, че е извадил помпата и иска да я разглоби, а не че не знае как да стигне до нея
                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Искам, по скоро незнам как да извадя помпата/алуминиевото тяло/ от черната пластмаса.

Смисъл - извадена кошница от резервоара, извадил съм от нея черното тяло в което е самата помпа и сега незнам как да извадя помпата от самото черно тяло.

Comment

Махаш цедката и леко с почукване излиза нагоре
                    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Чак се чудя ,ако я извадиш,какво ще я правиш? Моля,ако ти се отвори парашута,хвърли някоя снимка. Благодря!
                      Alfa Romeo 156 1.8 TS'99 144+

Comment

Ще проверя ако се продава нова само помпата, дали си заслужава да се смени само тя вместо да се взима втора употреба. В момента карам друга кола и не остава време да я разглобя по горе описаният начин.

Както и да е - дори и да вЗема заедно с кошницата помпа, ще я разглобя и ще пусна снимки.

Comment

Working...
                        X